Bereikbaarheid Sociaal Team en Sociaal Loket i.v.m. Corona

Corona

In verband met het Corona-virus volgen ook wij de landelijke richtlijnen.

Wat kunt u nog wel en niet van ons verwachten?

Het Sociaal Team Houten en het Sociaal Loket Houten zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Indien noodzakelijk kan een fysieke afspraak gepland worden.

Sociaal Team:

  • U kunt via mail en voicemail uw vraag en telefoonnummer achterlaten. U wordt dan z.s.m. en in principe dezelfde dag terug gebeld.
  • U kunt uw vraag en telefoonnummer mailen naar info@sociaalteamhouten.nl
  • Of u kunt uw vraag en telefoonnummer inspreken op de voicemail van 06 2945 8469

Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Sociaal Loket:

Het Sociaal Loket Houten is telefonisch en per mail bereikbaar. Indien noodzakelijk kan een fysieke afspraak gepland worden. Hiervoor kunt u niet langslopen bij de balie, de afspraak dient telefonisch gemaakt te worden. Voor vragen op gebied van werk, inkomen en schulden zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag de WIL-generalisten aanwezig (telefonisch of op afspraak op kantoor).

  • U kunt uw vraag en telefoonnummer mailen naar info@sociaallokethouten.nl, u wordt dan zo mogelijk dezelfde dag nog terug gebeld.
  • U kunt bellen naar: 030 - 6392611 (gemeente Houten), u kunt vragen naar het Sociaal Loket of de WIL-generalisten. U wordt dan zo mogelijk dezelfde dag nog terug gebeld.

Ter bescherming van uw en onze gezondheid werken onze zorgprofessionals zoveel als mogelijk vanuit huis. In een uitzonderingsgeval kan een afspraak fysiek plaats vinden. De zorgprofessional weegt dit samen met u af en beoordeelt dit op basis van de informatie die u deelt. Voorwaarde hierbij is in ieder geval dat zowel de professional (en eventuele andere personen) als u zelf zonder gezondheidsklachten zijn. De zorgprofessional zal daarom vooraf altijd informeren naar mogelijke gezondheidsklachten bij u of uw huisgenoten. De zorgprofessional is gewoon bereikbaar op haar of zijn 06 nummer op de werkdagen die bij u bekend zijn.

Deze maatregelen worden naar aanleiding van nieuwe actualiteit ge-update.

Professionals die u kunnen helpen