NIEUWSBRIEF SPORTPUNT HOUTEN

Beste lezer,

Het is alweer maart en het is weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. De lente komt er weer aan en ook de zon laat zich steeds meer zien. Mensen trekken vaker naar buiten, de winterstops zijn voorbij en de openbare ruimte leent zich steeds meer om daar ook weer optimaal gebruik van te gaan maken. 

Wij zijn het project ´ik neem je mee´ tegengekomen. Ze zijn op zoek sportieve ambassadeurs. Dit zijn allerlei verschillende mensen, van topsporters tot studenten van sportopleidingen. Ken jij mensen in je netwerk of ben jij zelf zo iemand? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie. 

Daarnaast willen we ook even stil staan bij de special obstacle run op 16 mei. Dit jaar is alweer de 5de editie. De special obstacle run is een parcours van 2 tot 3 km met allerlei spannende hindernissen, waar kinderen of volwassenen over heen of onder door moeten klauteren. Ze willen mensen met een 'hindernis' het gevoel geven dat ze stoer zijn en trots kunnen zijn op zichzelf. De special obstacle run is voor mensen met een verstandelijke of fysieke beperking, visuele of auditieve problemen, een vorm van autisme of andere ontwikkelingsproblemen. Aanmelden kan via de website

Een laatste oproep voor de leerkrachten uit het basisonderwijs voor het vervolg van de workshop Beweeg je Klas! op 18 maart. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan snel aan via de website.

Mochten er zaken zijn waar wij u komende tijd bij kunnen helpen en/of ondersteunen, gooi eens een balletje op bij ons. Samen kunnen we mooie dingen in beweging zetten!  

 

Het team van Sportpunt Houten

Professionals die u kunnen helpen